Om Agonmom

Bloggar om kulturer, resor och vardagsliv i en mångkulturell familj. Reser helst med barn till områden som kan lära dem något om världen och livet. All inclusive är inte vår grej, egentligen.

Tillbaka i Dalarna efter att ha varit utlandssvensk. Studerar nu innan andra planer finns i livet. Siktar på att bli en frilansande globetrotter men tills vidare trivs jag bra i mitt (hyrda) lilla röda hus med vita knutar i hjärtat av Dalarna.

Vurmar för naturen, älskar att ta med mig kameran och gå ut och finna det vackra i aldrig så vanliga ting i natur och stad.

En oftast glad mamma till två barn i förskoleåldern, separerad från barnens pappa sedan maj 2014 och omgift med en fantastisk man från Libyen.

Brinner för att fotografera – att resa – att möta nya kulturer och hoppas kunna jobba med mina stora intressen, journalistik, integration och resandet, mitt startande, tillsammans med älskade kollegan som blev en riktig vän, Marie, av MENAtidningen.se är en del på vägen till den drömmen. Att jobba med ensamkommande flyktingbarn och sitta med i Equmeniakyrskans Mellanösterngrupp är andra mål som redan har gjorts på vägen mot det stora målet.

Dagarna tillbringas mellan jobbet med flyktingar, med andra integrationsprojekt och mellan studier. Pluggar 200% inom mellanösternstudier, internationella relationer och mänskliga rättigheter och hittills går det bra.

På fritiden är det barnen och familjemedlemmarna som gäller. No more, no less.

Familjen består förutom oss tvåbeningar av några marsvin, en kanin och en häst. Alla lika älskade.

Vill du följa oss som ponnyförälder? De hästrelaterade inläggen och livet med Zigge hittar du här.

 

DSC_0372

0100202

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s