24/7 med dessa fantastiska människor.

I tre månader har vi kämpat mot orättvisor,  bråkat, gråtit, stressat, haft olika åsikter, tjafsat, varit irriterade… Men också, skrattat, skojat, haft så otroligt roligt, stöttat och lagt våra liv i varandras händer. Jag skulle utan att tveka ta en kula för dessa helt otroliga människor. Och nu – snart slut. Livet kommer att bli bra mycket tommare utan dessa människor. Helt klart. (På bilden våra fantastiska chaufförer, Mazem som är reservchaufför, Asem som är vår huvudchaufför, jag, Ben från Wales, Isabela från Brasilien och Jomana som är vår översättare och vår arabiska lärare, alla viktiga kuggar i vårt team).

1

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s