Update.

Jag valde att ta bort min blogg av säkerhetsmässiga skäl. Nu är det fem veckor kvar på uppdraget så nu skiter jag i vilket. Jag kommer inte skriva något om uppdraget dock, det får vänta tills jag kommer hem.

Som vanligt är Palestina och Israel ett fantastiskt ställe att vara på. Så många möten, så många historier, sådan gästvänlighet. För mig är det som att komma hem. Tulkarem är en jättefin stad men nog märks det att man inte bara är här som turist denna gång. Skickar lite bilder här och ska sedan börja skriva om vad vi gjort denna period. På återseende.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s