Det finns en anledning…

Till att jag inte fotar bröllop. Jag gillar inte att redigera bilder. För två veckor sedan hoppade jag dock in som fotograf på en av mina bästa vänners bröllop då den fotograf de skulle använda sig av inte kunde komma… Det blev med andra ord lite sista minuten och inte något allt för genomtänkt fotande, därför blev jag i alla fall nöjd med mitt jobb. Nu ska paret ha en bröllopsfest nästa år i Kairo också som jag gärna fotar. Då ska jag vara föreberedd i alla fall. Fantastisk fest för övrigt och nu är mina foton färdigredigerade lagom till nästa bröllop nästa helg…

 

Och så några bilder från fotograferingen på brudparet:

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s