Sommarkväll i Sverige…

Myggen surrar, vi sitter ute. Det känns bättre än det brukar faktiskt. Trots att ponnyerna har kostat mig 2000 spänn idag. Bellmer och Lillan vaccinerades, eftersom det är Amanda som tävlar Lillan bekostar jag vaccinationen, Bellmer behöver grundvaccineras så han är klar att åka ut med, samtidigt passade veterinären på att gå igenom Bellmer. Han har fått en liten galla vänster fram. Han är inte halt men har svårt för vänstergaloppen, lika bra att gå igenom. Men, ohalt och inget problem enligt veterinär så vi kör på och tränar upp den stela sidan och ser om det hjälper. Trots det känns det bra att sitta här. Jag har inte ens ångest för de 2000 dessa ponnyer kostade mig idag. Kan faktiskt säga att jag aldrig älskat en fyrbent häst som jag älskar Bellmer. Världens bästa ponny. Värd varenda öre.

Tagit en kall öl för första gången på fyra månader (ja, jag vet, jag fuskade med en på Malta). Ramadan är över och innan dess måste man avhålla sig från alkohol i tre månader. Det gäller inte mig då men jag har inget intresse att sitta och dricka själv så jag brukar inte heller dricka om inte Ahmed gör det. Och… Traktorn kör in hö på åkern. Det är helt ljuvligt med denna syn efter förra årets heta sommar. Helt fantastiskt. Som ponnyägare med de höpriser som var förra året hoppas man på en bra sommar skördemässigt det här året. Första skörden ser ut att bli bra i alla fall. Hoppas på någon varm vecka nu och sedan lite regn igen så det även blir en bra andra och kanske en tredje skörd.

Just nu vill jag inte iväg. Men det är ju bara dryg en och en halv månad tills jag åker. Och jag har sökt nytt jobb i Halmstad, får jag det kanske jag inte ens åker för det är så bra. Är kallad till intervju. Får ta en funderare om jag skulle få det och det inte går att lösa. Men ust nu vill jag bara vara här, med barnen och ponnyerna och mannen också. Life is good helt enkelt.

61953171_2364963403793089_2988483199979487232_o62376854_2364963393793090_2987529150304092160_o

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s