Fotoshot…

Bara för att jag kan. Och bara för att jag älskar dessa ponnyer som ger oss så mycket glädje när andra saker är tuffa. Lägger hellre alla besparingar på dessa än 200 spänn på att betala någons annan bidrag till klasskassan 😛

Nu är det dock dags att lämna in den här terminens uppsats. Jag skriver om EU och dess migrationspolitik och har framförallt tittat på och jämfört Sverige och Malta. Det har varit ett mycket intressant arbete som gjort mig väl förberedd för höstens uppgifter.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s