Hemma igen…

Hann gå ner till klipporna och ta ett kort dopp och en munk igår innan hemväg. Jag har fått ut vad jag behövt under semestern, nu ska det bara skrivas ihop. Och sen ska skiten in. Sen ska jag ha en examen.

För första gången som jag varit borta ser jag faktiskt fram emot att komma hem, för första gången kan jag faktiskt säga att jag saknar en ponny så mycket att den är värd att återvända till. Och naturligtvis Amandas ridning… Den 1/6 blir det tävling. Innan dess är det käpphästarna som ska luftas i hoppning imorgon och fälttävlan nästa vecka. Roligt tycker jag att käpphästhoppning har blivit så stort att det finns riktiga tävlingar för dem. Jag lekte en del med käpphästar också när jag var liten, men det var liksom inte så stort utan bara vi närmast sörjande ungar.

Resan har dessutom varit ganska jobbig med barnen. Carl har alltid varit väldigt speciell att resa med. Han har ingen diagnos som ska påverka men är lite åt det autistiska hållet och vid just resor märks det väldigt tydligt… Hela hans värld rasar om man får lov att bryta planeringen vilket ofta är fallet när man reser. Jag brukar vilja vara rätt spontan när jag reser men glömmer att det inte fungerar för Carl. Jag kan till exempel inte planera in bad som var fallet i torsdags och sedan ändra det för att det blåser isvindar och är jättekyligt. Är det bad så är det bad och ändrar man det till något annat blir Carls dag (och även oss andra) förstörd. Nu är nästa resa planerad till Danmark i juni där Carl är med, får hoppas att det vi inte har en massa grejer som blir ändrade då…

Nåväl. Sista kvällen blev det en god ramadanmiddag. Lunga (inte min grej, jag äter inte inälvsmat alls men smakar i alla fall och det var helt ok), lamm och libyskt ris och sallad med ost i. Fantastiskt.

60358783_2002965223165989_210612405783232512_n

Sammantaget en trevlig resa. Men visst vill man stanna längre. Gillar ju som sagt Malta.

60358672_401404924044966_1140860763993276416_n

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s