Bad idag…

Idag har vi slappat i solen. Det är inte säsong här än och jag har väl inte varit i havet på länge men fördelarna är många, vi var i princip ensamma om att snorkla till exempel. Barnen tyckte det var jätteroligt och var först i vid st George Bay och sedan nere i Sliema där vi brukar snorkla. Varmt som en insjö i havet – varmt på land. Vi är sönderbrända. Och då köpte jag ändå solskydd 50 på morgonen men det blev kanske lite sent påsatt. Har glömt hur stark solen är här nere.

Sedan satte vi oss på Dixies, ägaren var där idag, han har jag inte sett sedan jag flyttade hem från ön och det blev ett kärt återseende där han frågade om jag ville ha samma musslor som vi brukade äta. Här har jag skrivit ett inlägg om Dixies. Fick receptet också på musslorna faktiskt. Super.

Har ju velat fram och tillbaka huruvida jag är klar med Malta eller inte, men jag tror det blir minst en period till i det här landet efter höstens äventyr på någon organisation, företrädesvis UNHCR. Det är så avslappnat här, ni vet, den där vardgslunken är så mycket trevligare här än den är hemma. Inte lika stressigt utan man hinner med att njuta av livet lite emellanåt också. Är alldeles för dålig på det hemma i Sverige där det mest är stress från alla håll tycker jag. Ta till exempel min anställningsintervju här om dagen på ovan nämna organisation. Chefen beställde en öl. Klockan var 11. Jag vet inte om det är en bra grej, men mer avslappnat är det i alla fall…

Nu blir det att skriva lite om mina intervjuer. Det är fredag. Det är 21 grader ute. Strandpromenaden är full av liv. Perfekt.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s