Trevliga dagar i Göteborg.

I torsdags natt tog jag och Amanda bussen till Göteborg. Efter en rätt kämpig bussresa var vi på plats klockan 07.00 vid centralen och det blev intag av frukost på ett café på centralen.

56315695_2321408741481889_805210177912438784_n
Hela kostcirkeln blev täckt. Eller kanske inte??

Sedan bar det av mot svenska mässan där vi chillade, tittade på hästgrejer, hoppade käpphästhoppning. Amanda träffade sina bloggkompisar, vi hade det allmänt mysigt. Träffade en gammal vän och hennes dotter. Vid två var vi ganska trötta, dels eftersom vi åkt buss hela natten (jag hade inte sovit) och dels av allt myller. Blev att checka in på Göteborgs Vandrarhem som ligger strax nedanför Liseberg och vila ett par timmar. Vid fyratiden var vi tillbaka igen och var på mässan till halv sju då vi tillsammans med Maria och Bellatrix gick till Pinchos och åt. Goda drinkar och god mat, men jag vet inte om jag var så imponerad, det tog över en timme att få maten?

Sedan blev det hemgång och vi sov gott kan jag säga. Lördagmorgonen hade vi tävlingsbiljetter, det började med en youngrider class där tjejerna fick se många svårigheter på en och samma bana vilket var otroligt nyttigt för dem. Sedan var det en sjuårsklass, även det mycket intressant. Sverigeponnyn blev de sugna att vara med i själva, gymkhana lyfte de taket på och samma med agility. Dressyren tyckte de dock var ganska tråkigt, vi såg Tinne och Kittel, men sedan stod vi inte ut mer. Trots kür. Vi är hoppmänniskor. Thats it. Avslutade dagen på mässan och det blev sent.

Sammantaget en jättebra helg. Var skönt att få komma iväg med Amanda och det var behövligt för oss båda tror jag. Älskade barn som talade om för Peder att hon var bättre än honom på att hoppa eftersom hon kan rida shetlandsponny och det kan inte han (han höll med) och som inte ville ha en bild på honom för hon visste ju inte vem det var – minuterna senare sprang hon in i sin favorityoutuber och idolbilden var ett faktum…

Ungen blev jätteladdad att fortsätta rida och sikta på det där med ridsport ordentligt. Hon är ju, när hon vill, ganska driven så det är bara att hoppas det håller i sig. I sommar har hon två ponnyer som kommer på inridning till henne, en shetland och en B-ponny, det kommer hon nog att lära sig jättemycket på.

Om någon vill följa henne så har hon en egen instagram, crazyunicorn2000 heter hon där. Hon har tiktok och en massa sådana grejer också, men det kan jag inget om så det låter jag vara därhän 😛

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s