På väg till Kairo…

Ja, inte jag då. Men mannen. Hans bonusmor gick bort i januari och han behöver dit då de ärvt en lägenhet i Kairo (bredvid den vi bodde i).  Ahmed är långtifrån lika resvan som mig och blir skitstressad av att resa. Jag har så svårt att se det där – vi hittade jättebilliga biljetter till Hurghada tur och retur igår, men det tyckte han var jobbigt för då måste han ta bussen upp till Kairo (sex timmar)… Så han började att titta på reguljärflyg till Kairo, bara det, de billigaste går på 3000 spänn och då är det minst 22 timmars restid… Och gnäll. För min del hade det inte spelat någon roll, jag bryr mig inte så noga att behöva spendera ett dygn på en flygplats, men Ahmed hade nog helst velat att flyget skulle gå hela vägen och landa utanför lägenheten…

Nåväl, han gick och lade sig utan biljett bokad igår och muttrade något ohörbart. Idag såg jag att flygstolarna till Hurghada sjunkit ännu mer och bokade helt sonika åt honom. tur och retur, med bagage, för 800 spänn två veckor. Det är sanslöst billigt.

Vi firar fem år imorgon, och har den 27de varit gifta i fyra år, men vi får väl vänta och fira när han kommer hem helt enkelt. Det är ju jättesynd att en annan har åtaganden i form av hästar, katter, hundar, kaniner och inte minst barn som måste gå i skolan… Men men, vad är väl en bal på slottet?

10343026_10152780205714056_5382534127157210454_n

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s