Nyårslöften till mig själv…

  • Gå ner i vikt.

Ja. Ni har hört det förut. Jag vet. Nu är det dock allvar. Ska jag åka till Palestina och få 000 (2)något ut av vistelsen så måste jag orka med tempot, det kommer jag inte göra som läget är just nu. Personlig tränare, massor av promenader (mitt knä håller inte riktigt för långa löpturer än) och ett försök att bli av med det förbannade sockerberoendet ska lösa skiten. Skickade Ahmed att köpa mineralvatten till mig (jag avskyr vanligt kranvatten och dricker bara vatten ur grön flaska eller vischyvatten). Han kom hem med – sprite. Färgen prickade han ju rätt på i alla fall.

  • Spendera mer tid med barnen

Kan ju tyckas som ett dumt löfte när man, som jag, drar iväg i tre månader. Men faktum är att vi inte haft så mycket tid ihop som jag skulle vilja de senaste åren. Jag har pluggat 200 procent samtidigt som jag jobbat minst 100, ofta mer. Det har fungerat men är naturligtvis på min egen hälsa. Nu har jag bestämt att ta studielån under våren för att kunna lugna ner mig och det innebär resor även med barnen. Vi spelar mycket spel ihop, just nu är favoritspelet den försvunna diamanten, och mer ska det bli. Och vi ska åka på roadtrips och campa i sommar. Jag i ett tält, jag är skiträdd redan.

  • Sälja alla jävla grejer som jag inte behöver ha kvar.

Har massor av saker, kläder, böcker och så vidare som vi behöver sälja, men det är ju så jobbigt att samla ihop skiten. Det här är året det ska bort.

  • Göra klart mina projekt jag startar.

Fotograferingsprojekt då, problemet är att det behövs pengar, att det, såklart, handlar om resor, tillstånd och så vidare. Men jag ska göra klart dem.

Tror det räcker så. Tillräckligt med löften att avbryta… God fortsättning på er!

12309343_10153757892097509_1697063790_n

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s