Julafton snart förbi…

Skönt tycker jag, jag är inte så mycket för julen. Nu när Ahmed har sitt uppehållstillstånd hoppas jag verkligen att jag slipper fira jul hemma nästa år, att vi kan dra iväg utomlands. Sydafrika är ju en dröm, annars Asien. Vi ska INTE vara hemma i alla fall. Thats for sure (Malta duger det också om det är så, men inte, absolut inte, hemma).

000 (2)
Amanda fick – hästar? Visste inte att vi gav henne så förtvivlat mycket hästar :-O Men dock, hon blev nöjd. Och fick flera nya hästar till sin modellhästsamling. Det är en till som inte är med på bilden också, den ska vi restaurera. Enhörningarna gillar jag mest – 30 kronor på Rusta.
000 (3)
Carl blev mycket nöjd med sina klappar också. Han fick både ett teleskop och ett mikroskop. Han är en liten vetenskapsman med stora funderingar över livet. Så fick han massor av spel också. Och böcker om universum och stjärnhimlen. 

Tyvärr mycket gnäll från mamma och Ahmed att jag bränner för mycket pengar på barnens julklappar. Det gör mig lite irriterad. Jag köper på mig julklappar under ett helt år, ofta börjar jag i april och juni vilket gör att klapphögen per månad inte blir så dyr. Sedan köper jag aldrig julklappar på de dyra leksaksaffärerna heller. Böckerna är från Lidl, två för 75, enhörningspusslet är från densamma, 50 kronor, enhörningarna att måla själv och teleskop från adlibris (det dyraste jag köpt, 249 kostade det), allt annat begagnat faktiskt. Hästarna fick jag tag i till riktigt bra pris, och det är ingen överdrift att Amandas modellhästsamling är det mest dyrbara vi har i vårt hus nu, slår man ihop allt så blir det nog 15.000 kronor sammanlagt, och då har jag köpt det mesta som fynd från människor som inte vet värdet bättre. Men visst, det är hästar överallt i hemmet och det stör Ahmed. Jag tycker dock modellhästarna är fina jag 😉

Nåväl, julafton är över. Hade helst legat under ett täcke ensam känner jag. Nästa år blir det utomlands. For Sure.

God Jul på er som tycker julen är rolig 🙂

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s