God Jul

Jag har varit så trött under hösten så städningen har halkat efter, och nu när jag väl skulle städa ordentligt så fick jag ryggskott. Så vi struntar i julstöket i år. Har visserligen lyckats få in granen men ingen knäck, julkola eller annat. Istället har vi spenderat julförberedelserna där vi trivs bäst – Amanda har idag ridit alla tre hästar som hon ska satsa på nästa säsong, vi har frusit och kommit hem och tagit varm oboy och sköna, varma bad. Julklapparna är inslagna i alla fall förutom ett par, maten är inhandlad. Vi drar iväg imorgon julafton så vi ska inte vara hemma. Men även om vi varit hemma, så, vet ni? Det blir jul ändå. Jag valde i natt att hänga på en god vän som är naturfotograf till Vargland. Kallt var det och inga bra bilder blev det men vargar fanns det. Han ska filma i Sydafrika nästa år (runt juletid), jag hoppas kunna följa med då. Sydafrika står på bucketlistan.

Ikväll avslutar vi julförberedelserna med att ta kvällsfodringen på ridskolan. Mysigt att få säga god jul till hästarna.

Sååå. God Jul från oss 🙂

000 (2)

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s