MR dagarna 2018

Alltid lika trevligt koncept, som en stor konferens för oss som brinner för mänskliga rättigheter. I år gick de i Stockholm på Stockholmsmässan. Här kommer några bilder:

00
Kreativ aktivismen är något fler och fler föreningar tar till, här en förening från Stockholm vars ungdomar får måla väggar för att hålla sig från våldsamheter. Typ. 
0
Ickevåld och civilkurage har alltid en stor plats på MR dagarna. 
001
Följde bara två seminarium i år, det här var ett där amnestys advokat och läkare utan gränser berättade om vad Europas stängda gränser får för konsekvenser. Även om jag tycker mig vara påläst om situationen gav seminariet många aha-upplevelser för saker jag inte visste. 
01
Kids Of Ugandas monter med Martina i allra högsta hugg. Det gick bra i år, många som kom fram och var intresserade av oss. 
0001
En av de människor jag respekterar mest – i hela världen. Och faktiskt ganska mycket den person som gjort att jag satsade på det jag gör. Har aldrig sett Jan Eliasson prata men hade möjligheten idag – och vilken fantastisk och lättsam person. Avslutade dagen med att lyssna på hans seminarium och prata om mänskliga rättigheters framtid med honom. Häftigt. 

0002

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s