Alla fina hästar…

Mest hästar här nu, men faktum är att det är mest hästar i mitt liv. Och jobb. Och hästarna är naturligtvis både lättare (för sekretessens skull) och roligare att skriva om.

Amanda och Lillan (Förgätmigej) går från klarhet till klarhet. Igår klarade de en bana på 50 cm, inget avancerat, utan långsida, snett igenom, långsida, snett igenom och träning på bra och planerade vägar. 50 låter inte så mycket, men är tävlingsklass för de minsta ponnyerna och Lillan är ju inte så mycket större typ.

Nya ponnyn, Bullen kallas han, är så sjukt trevlig. Jag tycker enormt mycket om honom och jag tror han blir kompatibel med Amanda. Idag reds han för första gången, en vuxen tjej kom och hjälpte oss och det gick bra faktiskt, lite trotsig men definitivt bra. Blir att åka ut imorgon bitti och ta en promenad med honom. Han ska igång nu.

38882913_2164027510553347_8251859127513382912_n

Imorgon är det tisdag. Det innebär att även jag rider på ridskola igen för första gången på många år. Det ska bli kul – men jag har varken hjälm eller något som passar mig. Och nervös är jag. Förra gången hämtade vi ju Bellmer på tisdagen – då ringde jag återbud men var uppskriven på Prins, stallets största häst. Hur ska jag ens komma upp liksom?

Annars allt lugnt, jobbat mycket, denna sommaren också. Det behövs. Nu börjar snart studierna. Kommer ju att fortsätta jobba men hoppas ändå att Ahmed får jobb så jag kan ta det lugnare. Hoppas på många klubbtävlingar också 🙂

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s