Då blir vi ponnyföräldrar igen…

Zigge funkade ju inte. Så denna gång har vi försökt göra allt rätt. Amanda har börjat växa ur Lillan. Visst, det ser inte heltokigt ut med sadel, men idag red hon ett pass utan och… ja…. hon kommer inte kunna rida shetland så länge till.

34066390_2095063510783081_6729904489416884224_n

Vi har sagt att vi inte skulle ha ponny. Det räckte så gott med Lillan och sedan Loulou. Så dök han liksom bara upp – Bellmer. En russvalack, elva år, riden men inte utbildad. Det blev köp och nästa vecka kommer han hem.

Den här gången kommer vi dock ställa upp hästen hos Julia och hoppas och tro att det fungerar. Amanda kommer att fortsätta rida Lillan medan hon får rida in sig på Bellmer i lugn och ro och under tiden får Julia använda honom i sin verksamhet om han fungerar och hjälpa oss att utbilda honom. Jag är störtförälskad i denna pålle, tycker han ser fantastiskt trevlig ut på bilderna. Jag har dock sagt att vi ska utbilda honom för att kunna gå lite lektioner i första hand. I andra hand för Amanda. Om han inte fungerar för verksamheten, kommer han inte heller fungera för Amanda, så enkelt är det.

Hur som. Barbackaridning idag. Nyttigt för Amanda. Alla ungar skulle rida hundra lektioner barbacka innan de sätter på sadeln…

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s