Varmt idag också.

Roat mig med att försöka könsbestämma kaninerna, har satt ut alla på annons och det är en väldigt åtgång. förhoppningsvis slipper vi äta några som barnen säger.

Annars är vi mest ute och rider på kvällarna nu. Amanda rider ju Lillan, idag red hon ut med några tjejer i alla gångarter och det gick bra, det är ju en helt annan tjej nu än när hon hade den egna hästen som gjorde henne skitskraj. Idag hoppar hon, galopperar och rider som om hon aldrig gjort annat. Hon har till och med åkt av ett par gånger men bara upp igen.

Även Carl sitter upp när det bjuds ibland på russet LouLou. Han är ju egentligen den som ska rida, alla djur älskar honom och han får dem alltid dit han vill och kan till och med lyfta dem upp och ner och de bara älskar honom ändå. Hans intresse för hästar är väl sådär… Trots att LouLou gör som han säger (för hon tror det är hon som bestämmer på något underfundligt vis). Förhoppningsvis blir det en pojkgrupp efter sommarlektionerna som Carl kan rida i och bli lite mer sugen. Det är bra för honom med ridningen, han ligger så långt efter med motoriken att han behöver ridningen för att öva upp balansen.

Sköna dagar, absolut. Om man inte har djur som behöver ha hö då.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s