Kaniner till tusen…

Inte mycket resor just nu, vi har planerat in både Algeriet, Marocko, Kairo och Spanien men just nu är det lugnt, varför det får bli lite vanliga inlägg, för det händer ju en hel del här hemma ändå.

Det största just nu är att vi skaffat kaniner. Kaniner? Tänker ni. Jo, kaniner. Det var dags att börja med något nytt, så det blev två angorakaniner. Det är rejäla djur, men ack så vackra. Zowee och Minecraft heter de (jag tippar på att ni kan gissa vem av kanintjejerna som Carl har döpt). Med oss hem följde också två dräktiga franska vädurar, dräktig med Nya Zeeland, Clara och Caisa, och Svarten, fransk vädur. De är jättegoa men behöver ha plats som vi inte riktigt har just nu. Vi jobbar på det. Ungarna kommer att gå till slakt. Huwa, tänker ni. Men jag är ganska nöjd om jag kan få äta kött som haft det bra och som är uppfödda på ett bra, ekologiskt foder.


DSC_0188
Zowee (utalas So´wi) är nog den vackraste kanin jag har haft. 

Den här satsningen är en del för att må lite bättre för mig. Jag har, ärligt talat, mått skit de senaste veckorna. I slutet av mars slutade jag mitt jobb. Det var behövligt av olika anledningar. Jag ska nu satsa på mig själv, fotografering, resor, bloggen, journalistik… Det började med ett morgonmöte med Menatidningens redaktion. Gud, vad jag saknat dessa morgonmöten. Blev en hel del gjort och jag ser en nystart för tidningen nu.

29665376_2064835953805837_2891532992560051282_o
Så här ser det ut när vi har morgonmöte på menatidningens redaktion 🙂

Sedan hoppade jag in och jobbade med mitt gamla jobb med integration. Kul det med. Och så har jag varit med ungarna lite under påsken. Carl har haft kalas. På lördag är det Amandas skull. Amanda har varit i stallet en hel del. Nu är det dags att tänka på framtiden igen. Får se vad det blir.

DSC_0216
Amanda och Obelix på ridlektion.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s