Söndagsfunderingar; Vykort från Malaga

Det blir måndagsfunderingar istället, barnen har legat magsjuka över helgen och jag har känt mig allmänt sliten också. Nu är vi dock på banan igen och dagen ägnas åt spel och studier hemma hos min mamma.

Själva planerar vi för att resa ner mot Malaga, så fort som möjligt. Jag har tittat på både flyg direkt, flyg till Barcelona (har alltid velat se Barcelona) och därifrån ta tåget till Malaga via Madrid alternativt ta bil och resa genom Europa. Det sistnämnda får bli i sommar, vi ska jaga biljetter till lite nöjesparker först, tåg i Spanien verkar dyrt, så det skippar vi. Återstår flyg vilket väl får bli första gången i alla fall. Jag hade ju personligen gärna sett Barcelona, så alternativet är att vi första gången reser till Barcelona och Daniel möter upp oss där då han inte kommit i ordning i egen lägenhet än. Nåväl, lite kort har i alla fall Daniel skickat till ungarna. Det har tydligen regnat och varit dåligt väder där nere men nu är det på uppklarning.

Vi kan väl konstatera att staden behöver ha min kameralins. Allra minst. Daniel har många kvalitéer, men fotografering är inte en av dem och det verkar också vara sprickor i mobilkameran…  

Zigge såld, det känns ändå rätt skönt, för helt allvarligt så har det känts som ett ok även om jag älskat den lilla busponnyn. För Amanda var det viktigare att bättra på sin modellhästsamling för några hundra av pengarna vi fick av Zigge så dessa är på väg hem till oss nu:

Blev korta söndags(måndags)funderingar denna gång, men så får det vara.

Over and out.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s