Snö vid pyramiderina

65c9922b-ef68-4457-9abe-e81543dfb594

Den här bilden dök upp i mitt flöde idag. Det är inte heller första gången den dyker upp, den har valsat runt i sociala medier varje år ett tag nu och den är förstås inte sann. För nej, det har inte snöat vid pyramiderna i modern tid, troligen inte efter att de byggdes.

Däremot är det inte helt ovanligt att snöar i Sahara. Sahara är som bekant en stor öknen som sträcker sig genom hela Nordafrika. På gränsområdena mellan Algeriet och Marocko och Algeriet och Libyen är det inte helt ovanligt att det kan falla snö. Men då ska man veta att just Algeriet är ett väldigt bergigt land med rätt höga berg, även i öknen.

Pyramiderna har det dock inte snöat vid, men man kan göra mycket roligt med photoshop 🙂

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s