Sportlovskul..

65c9922b-ef68-4457-9abe-e81543dfb594
Det blev några timmar på Leos lekland för att roa barnen, har inte blivit så mycket denna vecka annars.
IMG_0871
Medan jag sjönk ner i en soffa och läste min bok roade barnen sig kungligt på Leos lekland. Nästan fyra timmar var vi där
IMG_0872
Vulkanen är favoriten
IMG_0874
Men smakar det så kostar det. Det är väldigt sällan vi besöker Leos lekland. Oftast bara i samband med att någon av barnens kompisar ska ha kalas. Ett besök där idag gick på nästan en femhundring. Jag tycker det är dyrt, inträde 318 för två. Fika 122. Som hittat. Får börja utnyttja naturen mer tror jag.
IMG_0873
Nåväl. Barnen hade roligt i alla fall. Jag jobbar hela lovet så jag har haft lite dåligt samvete att jag inte hunnit med barnen. Imorgon blir det hemma och lördag och söndag vigs åt uteaktiviteter. Amanda ska träna lite skidåkning. Carl ska åka skridskor.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s