Lite fotande idag.

Är i valet och kvalet att sälja Zigge. Egentligen skulle vi ju aldrig göra det, men nu har vi fått ett bud och Amanda är dessvärre rädd för honom. Jag har kontakt med en fodervärd som vill ha honom på foder, var väl därför jag fick budet. Jag vet inte hur jag ska göra egentligen. Budet ligger på mer än vad han är värd just nu, men det känns inte riktigt bra ändå. Amanda tycker ju trots allt om sin ponny och hon kommer ju kunna rida honom bara hon blir lite tuffare, just därför tänkte vi låna ut honom ett år. Det är ju svårt för det är ett billigt bud om han blir inkörd och lite mer utbildad, och jag älskar ju hästen. De andra i stallet tycker inte om honom dock, tyvärr. Han är en enmanshäst och rätt tuff. Man får visa vem som bestämmer, mig gör han inget mot men sanningen att säga, det är ingen barnhäst. Än i alla fall. Finns mycket dominans i honom. Jag tycker väl ärligt talat inte det är några problem, efter alla år med tävlingshästar med mycket skalle är jag tacksam över att det bara handlar om en ponny. Men, jag förstår att människor som inte har den erfarenheten tycker det är läskigt med en ponny som kommer med öronen bakåt, vilket är hans signum. Det förstår jag.

Tja, jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Väger för och nackdelar, tror ju inte vi blir kvar i Sverige så länge till ändå, speciellt inte nu när barnens far flyttar utomlands, då flyttar vi efter troligen. Kanske lika bra att sälja, pengar blir ju liksom inte halta. Samtidigt tycker jag ju så himla mycket om honom och jag är alldeles säker på att Amanda kommer att kunna rida honom utan problem. Får fundera lite till. Dammade av kameran idag i alla fall och tog några kort på pållarna.

24312434_2012959248993508_4236179398521115537_n

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s