Ajajaj, det får inte hända.

Jag har tappat mitt kontokort och väntar på ett nytt och måste uppgradera webplatsen för att kunna fortsätta lägga in bilder. Kommer att återkomma så fort jag får hem kortet och lön (har varit tjockt med kostnader denna månaden så även om kortet hade funnits hade det inte funnits pengar).

Följ med mig in i 2018 – då det förmodligen blir återresa till Tunisien och Egypten och flera resor till Palestina. Nytt blir förhoppningsvis Jordanien, och sedan återkommer en nygammal bekantskap – Malta.

Till det ska vi döda myter om invandringen – det verkar behövas även hos mina vänner att döma av delningarna på facebook. Och så blir det en massa nya söndagsfunderingar. Titta in igen nästa vecka så ska det nog ha kommit igång tills dess.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s