Det där med kalas för ungarna…

Det handlar ju idag om upplevelser i första hand vad det verkar. Förra året bokade vi simhallen, det var väl sådär egentligen, det blev lite för många barn på för liten plats kan man lugnt säga. I år ville egentligen båda barnen ha på Leos Lekland men det är svindyrt så jag sa nej till det. Under nyårsdagen testade vi dock Juniors multiplay lekland då det var gratis inträde. Det är inte alls lika stort som Leos men det är gemytligt och jag tyckte det var helt okej. Barn är så bortskämda idag med dessa jättelekland tycker jag, när vi var små var liksom lekparken hemma i kvarteret med en affärsliknande träbyggnad och en sandlåda fullt tillräcklig…

Vi har nu bokat kalas till Carl på Juniors med lasergame. Jag känner att han, som tyvärr har det svårt i skolan, behöver ha största möjligheten att behålla de vänner han har. Tyvärr finns det barn i skolan som inte är så snälla mot Carl och som får fler och fler med sig.

Amanda har bestämt sig för att bara bjuda sina närmsta tjejkompisar och ha ett övernattsparty med mycket ponny och danssnack. Det känns skönt, inte så kostsamt med andra ord. Våra bilar har verkligen kostat skiten ur oss den här månaden. Fyra bilar – och alla är det liksom fel på. Sååå, pengarna finns inte riktigt för att sväva ut.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s