Årskrönika 2017

Sedan 2011 har jag skrivit min årskrönika först i en annan blogg men sedan 2013 här. Samma frågor, olika svar. 2017 har annars varit betydligt mindre resor än vad jag vill ha, tyvärr får man väl säga, för jag älskar ju att resa. Världen har fått komma till mig istället i det jobb som jag har, som dock kommer att avslutas i april av olika anledningar, jag hoppas därför det blir betydligt mer resor under 2018.

Nu kör vi.

Gjorde du något du aldrig gjort förut;  Sprang en springtävling (lååångt tyckte jag) och reste till Tunisien.

Har du några nyårslöften; Ja, under 2018 ska jag gå ner i vikt. Jag ska utbilda mig i SEO mer än vad jag kan och jag ska våga satsa på mitt företag. Det är dags nu.

Blev någon eller några av dina vänner föräldrar i år; Jodå, men inga nära. Tror vi börjar komma över den åldern många av mina vänner.

Dog någon som stod dig nära; Ja, mammas man. Det är otroligt tomt.

Är det något du saknat 2017 som du vill 2018? Jag vill resa mer. Jag vill rida på hästarna. Jag har saknat tid till lilla ponnyn. Resor och hästar är det jag vill ha mer av. Det kommer hoppas jag.

Vilket datum från år 2017 kommer du alltid att minnas? 5 juli köpte vi ponny. Annars är det inget exakt datum egentligen. De flyter ihop känner jag.

Vad är din största framgång 2017; Jag borde säga att det är att jag fått ett välbetalt jobb, men det är det nog inte. Min största framgång är nog att jag kommit till insikt vad jag inte vill göra, att jag kanske inte vill ha ett 8-17 jobb, åtminstone inte just nu, och att jag därmed vill gå mot strömmen. Och det måste få vara okej.

Största misstaget; Har nog inte gjort så många misstag det här året. Är rätt nöjd med mitt år på många sätt men vet också att det måste bli bättre nästa år. Som jag har levt det här året med villa, volvo, vovve, det är helt enkelt inte riktigt min grej.

Vad spenderade du mest pengar på; Bensin och häst.

Gjorde något dig riktigt glad; Mycket gjorde mig riktigt glad. Mannen, barnen, huset, resor, ponnyn, jobbet till viss del.

Var du gladare än ledsnare än du brukar; 2016 var ett bra år. Även om 2017 har haft ljusglimtar slår det inte 2016.

Vad önskar du att du gjort mer i år; Jag vet inte – tagit mer vitaminer kanske. Har varit väldigt trött i år.

Blev du kär i år; Samma fina man som innan, i februari har vi varit gifta i tre år utan att slå ihjäl varandra eller att han skaffat en andra fru (internskämt mellan oss)😉 Däremot visst – jag inser ju att smekmånaden mellan oss är över, vi får kämpa hårt för att få det att gå ihop. De flesta stunderna är fina dock.

Favoritprogram på tv; Inget. Har inte haft tv sedan i april. Har sett alla avsnitt på that 70th show på netflix om det gills.

Bästa boken du läst i år; Migration och politik (ja, jag är nördig) .

Finns det någonting som hade gjort ditt år ännu bättre; Fler uppdrag med resor. Men det ändrar vi på till 2018.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s