Nyårskarameller 2017: Nummer fyra.

Zigge Bus – Ingen resa men naturligtvis får han vara med på årets viktigaste smällkarameller. Fina, söta Zigge. Vi har snart varit ponnyföräldrar i ett halvår. En resa som bara tagit sin början. Tyvärr har vi kanske lite lite tid för tillfället men jag hoppas på så mycket mer tid nästa år.

Zigge är en riktigt fin ponny, bakom den lilla tjockisen som ibland bara går när han vill döljer sig en trevlig ponny med hyfsad gång och glad i att hoppa. Jag tror säkert det blir bra när han väl fattar vad ridning går ut på.

Till nästa år blir det troligen en till fyrbening i familjen – om det blir en stor till mig eller en vettigare läromästare till Amanda återstår att se. Jag vill väldigt gärna ha en egen häst, men denna gång ska jag välja med omsorg. Genom åren har jag haft så många hästar som bara passerat och som hade kunnat vara hästarna med stort h, ska jag ha en häst nu ska det vara en häst att utvecklas med i många år framöver, och då gäller det att veta själv vad man ska göra av sitt liv.

20992627_1956313104658123_3327902976118898148_n

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s