Taza Grill – a little taste of arabia

Vi premiäråt idag på den ”nya” (den är inte så ny längre) arabiska restaurangen i Borlänges centrum. På tiden med en arabisk restaurang tycker jag med mat till ett bra pris.

IMG_0149

Som en grill – men med typisk arabisk mat. Vi betalade 270 kronor tillsammans med dricka och förrätter (soppa, bröd, tzatziki och hummus samt en rejäl grönsaksbuffé) och valde grillmixen.

IMG_0154IMG_0155IMG_0145

Jag tyckte först det kändes dyrt – när vi äter ute brukar det bli en pizza liksom. Man är inte heller särskilt van att få så oerhört mycket mat till det priset på vanliga restauranger här i Sverige men här fick vi verkligen för mycket – ingen av oss åt upp och jag sparade nog hälften tror jag. Maten var dessutom god, till och med Ahmed som är väldigt kräsen när det kommer till just det arabiska köket tyckte maten var fantastisk. Och det märks att det är en populär restaurang, ofta är den fullsatt på kvällarna, vid ramadan har de en buffé som ska vara riktigt bra sägs det. Får se om vi provar den nästa år. Blir i alla fall definitivt att komma tillbaka hit. Om jag inte kan komma till mellanöstern, får mellanöstern komma till mig. Just så.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s