Följ med på hästresa till Malta

I april 2018 kommer vi, fb gruppen Hästliv Malta, att anordna en hästig resa till Malta. Varje år exporteras runt 100 hästar till medelhavsön från Sverige och vi hoppas med en resa dit kunna följa upp våra svenska hästar och visa lite allmänt hur det är att vara häst på Malta.

Under de dagar (torsdag till tisdag) som vi tänkt boka in kommer vi att uppleva studiebesök på olika gårdar och på travbanan, vara med under tävlingar, se en polomatch och, för de som vill, rida ut i Bidinja eller Golden Beach turridning beroende på vilka som har kapacitet att ta emot oss.

Detaljerna är inte klara än, men vill du ha ett prospekt när det blir färdigt, hör av dig till mig, agonmomfrilans@gmail.com så skickar jag program och kostnader när det är klart. Observera att var och en bokar flygplan själva, vi syr ihop resan med aktiviteter till självkostnadspris.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s