Höstprakt i Djupdalen

Oj vad jag varit ute idag. Först två timmar i svampskogen och sedan har jag joggat med ponnyn och Amanda på ryggen i en timme i skogen. Känns i benen kan jag säga. Nu blir det dock soffläge och en kall öl. Det är jag värd.

Tog med mig Ipaden och fotade lite också. Det var inget vidare ljus så jag orkade inte ställa in den riktiga kameran, men ska göra det någon dag. Om jag hinner. Behöver inte gå mer än utanför dörren för att hitta den fantastiska svenska naturen. Hösten är verkligen min favoritårstid, så länge den ser ut så här:

IMG_2650IMG_2644IMG_2639IMG_2637IMG_2635IMG_2634IMG_2633

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s