Uppdateringar på bloggen

Efter en tids bloggsemester hoppas jag nu få igång bloggen igen, även om jag fortfarande har lite skrivkramp.

Det kommer inte bli mycket om Zigge på bloggen, de uppdateringarna, som säkert inte kommer att bli allt för ofta då jag egentligen inte har tid att driva två bloggar, hittar du på ponnytrubbel.wordpress.com, följ gärna bloggen eftersom det blir sporadiska uppdateringar där…

Den här bloggen kommer fortsätta att rikta in sig på kultur – internationella relationer – resor – och sådana där andra relativt viktiga saker. Det jag håller på med just nu, som tar tid, är att bygga upp en reseportal med information, stort som smått, om varje land inom MENAregionen. Jag är ju medveten om att det för tillfället varken går att resa till Syrien eller Libyen eller för den delen vissa delar av Egypten eller utan hajjvisum till Saudiarabien, men jag vill också belysa att det här överlag är intressanta länder med mycket historia som berör oss än idag och att merparten av de människor som bor där faktiskt är rätt trevliga – men fast i regimer som är mindre trevliga och styrda av ett fåtal idioter.

Jag hoppas denna portal är färdig i slutet av september, men det beror alldeles på hur mycket jag har att göra tills dess.

Inga resor väntar under kommande höst annars om vi inte hittar något spontant att göra. Däremot väntar en intressant höst ändå. Jag fortsätter studera, afrikastudier och en magister i mänskliga rättigheter. Det blir också Göteborg här i mitten av september och mänskliga rättighetsdagarna i november. Sedan får vi se. Världen är öppen, men just nu ska jag träna min ponny och mig själv inför nästa års marathon. Tjingaling. Be good.

DSC_0273

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s