Den perfekta dagen…

Idag har jag fått tillbaka ungarna efter semestern. Jag jobbar forfarande väldigt mycket så det fick bli en lugn dag. Åkte först och införskaffade grejer för fiske, sedan till Båtsta där en före detta kollega är fritidsledare för unga örnars fritidsgård under sommaren. Inte mycket folk där men vi fiskade, spelade kubb, tvinnade grimskaft till Zigge och fikade. En riktig pärla i sommarsverige väl värt besök. Därefter åkte vi för i mamma och Åke. Hjälpte dem att ställa i ordning uterummet, för att avsluta med grillning och mys vid sjön hemma. En härlig familjedag.

IMG_2323IMG_2325IMG_2333IMG_2336IMG_2341IMG_2342IMG_2374IMG_2381IMG_2382

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s