Jobb varje dag…

Sorry för att vara frånvarande, men det är jobb exakt varje dag nu och bloggandet får ligga åt sidan. Jag har i princip tre jobb, så om jag inte bor på något av mina huvudsakliga jobb så är jag ute och fotar eller skriver. Men det är kul – och jag passar på när barnen är borta för att kunna njuta av en semester med dem senare i höst. Inte bestämt än om vi drar ensamma till Malta när Ahmed åker och hälsar på hos sin bror eller om vi drar mot Röda Havet senare i höst.

Ponnyn går det bra med. Han är nu riden i alla gångarter. Jag har beställt en sadel till honom, det blev en ponnyputa nyare modell från England. Den ser dock fin ut tycker jag, var inte så dyr heller.

DSC_0368

Barnen kommer hem i helgen, men de ska vara hos pappan nästan hela juli eftersom jag jobbar så mycket.

Jag vet förresten inte hur mycket jag ska ha med Zigge Bus i den här bloggen, det är ju framförallt en reseblogg, men det är väl inga större odds på att det blir mer hästar och mindre resor en period framöver… Jag funderade på att göra en egen blogg om just Zigge, samtidigt vill jag inte bli någon mer ponnymamma blogg så jag vet inte riktigt hur jag ska göra än. Får väl bli en kategori extra kanske. Nåväl. Det får vara så för nu. Något hittepå blir det inte på denna månaden. Jag är rätt sliten redan, har varit ledig idag, helt och hållet, inte ens fixat med korten från RIKS, ska göra det i helgen.

Nästa helg har jag lite fler uppdrag till ETC också. Passar mig dessa tidningar, de betalar helt ok och skriver om etik, moral och miljö. Jag tycker jag har en del att bidra med när det kommer till dessa frågor. De kontaktade faktiskt mig först (hur ofta händer det liksom) på grund av mitt resande inom just MENA regionen (därav vill jag egentligen att denna blogg håller sig till det) och nu har jag fått skriva en hel del över sommaren. Så pass mycket att dessa pengar gör mig nästan skuldfria (vilket är målet).

Nåväl. Nu ska jag ta en kall corona och socialisera mig lite med mannen som har blivit till och från gräsänkling under sommaren. Tjingaling hörrni. Får jag tid på jobbet eller så så lovar jag att jag ska försöka skriva en del inlägg som jag lägger på automatisk ut. Just nu orkar jag dock inte.

DSC_0335

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s