Vi har blivit ponnyföräldrar!

Och till vilken ponny sen! Oinriden men så otroligt ohanterad och klok, gick rakt på transporten, tjafsade inte med de andra hästarna, lät Amanda vant leda honom… Han är åkt på i skogen så det ska nog inte bli några problem alls.

Idag har vi jobbat honom i paddocken under löslongering. Det är en klok – men hungrig – ponny. Han följer en var man än går. I skritt och trav. Bommar brydde han sig inte om alls. Spännande är det. Och vacker är han också. Ser ut som en islandshäst modell ädlare.

Det har varit mycket hästar senaste veckan… Hela helgen gick åt på att fotografera på riksmästerskapen för ridtravare. Här finns mina bilder i en artikel på Hippson. Och nu då hämtning av denna fantastiska lilla ponny. Jag återkommer så fort jag orkar blogga om mer info, tills dess får ni nöja er med bilder…

IMG_2281IMG_2303IMG_2305

18700631_1909417312681036_3994129497547378868_o

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s