Livet är fullt av stigar och val (om att jobba utomlands)

Sökte jobb för en vecka sedan på ett spelbolag baserat i Mauritius. Idag fick jag efter tre intervjuer, jobbet. Jag har till på fredag att bestämma mig. 2000 euro. Ingen skatt där nere i princip, en lägenhet vid stranden kostar runt 250. Jobbet är ett spelbolag med SEO och contentwriting samt viss kundtjänst till ett onlinespel som innefattar hästar och spelas av sju miljoner spelare över hela världen. Ett DRÖMJOBB helt enkelt. Men jag tvekar. Jag har ju förmånen på det sättet att ha en pappa till barnen som precis som jag tycker att barn utvecklas mer av språk och att få leva i andra kulturer än hemma med en bullbakande morsa. Det hade varit ok också – om de kunde vänta till i höst. Men de vill ha någon nu. Jag har ju åtaganden under sommaren och har räknat att få en mastodant lön på de tre jobb jag kommer rodda runt här som gör att jag kan betala av många av de skulder jag har sedan exets förhållande, troligen alla som är kvar och ändå kunna resa lite i höst. Till det har Ahmed jobb och kommer att tjäna en till lön. Vi kommer kanske till och med kunna lägga undan lite för att köpa hus.

Till det här har vi nu blivit erbjudna att köpa ponny billigt. Och vilken perfekt liten kille sedan, 123 hög, föd 2011. Inte inriden men åkt på och därmed bara att börja jobba med. Finns i södra Sverige så blir det så att vi köper kommer han först få åka på inridning och utbildning till Daniels föräldrar (hans syster är ju lätt, jag tycker det är en fördel om ponnyer som ska ridas av barn rids in av en lätt vuxen) där han under en månad – sex veckor kommer att få en grund i tömkörning, löshoppning och ridning, och sedan tar vi över. Amanda kommer rida på ponnyridskola ordentligt över sommaren, vi siktar på i alla fall två-tre lektioner i veckan och köper vi ponnyn är det meningen att hon kommer att få träna för tränare i höst och kanske fortsätta rida på lektion fram tills ponnyn är stadig.

Vi får se. Livet är fullt av val. Och man vet aldrig om man gör rätt. Usch, jag hoppas verkligen livet löser sig lite för oss så vi ser var vi ska gå.

IMG_1873

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s