Hinner inte riktigt blogga..

Utan det blir att skriva om alla intryck när jag kommer hem. Idag har det varit full aktivitet i allafall. Dagen började med SPA. Jag återkommer till det här. Som förälder är det sällan man unnar tid till sig själv, och SPA har inte varit att tänka på för mig. Min kropp behövde bli lite ompysslad kan jag säga. Sedan var det dags att spela golf, intressant spel det där men inget för mig.

Sedan åkte jag till en ridskola, blev kär i en fransman och hade en trevlig men alldeles för kort stund där. Nu ska jag göra stan. Jag känner mig trygg här, men vill ta reda på verkligheten. Så jag går ut. Ensam. Och ser om arabiska män våldtar allt som rör sig och att jag har träffat den enda vettiga eller om det är så att folk faktiskt är människor här också.

Det finns mycket att skriva om, kontakter med den svenska ambassadören, hästarna, den ekologiska satsningen, SPAsatsningen på saltvatten, maten och så vidare men eftersom de finaste korten ligger i kameran så kommer jag vänta till jag kommer hem. Ha det gott.IMG_1873

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s