Kommer de ta betalt för ölen…

…eller ingår den? En grej med att alltid behöva köra på budget när man reser är att man inte vet hur det funkar när man inte bor på budgetboenden. Fick just en öl – ingen aning om den skrivs upp, om den ska betalas, om… Ja, ni fattar.

Jag kommer inte köra någon logg blogg, det mesta blir att blogga när jag är hemma. Klart är dock att det här är ett land jag kommer återvända till. Resan gick bra, det blev lite stressigt i Paris, sedan var vi i smurfbyn, väntade in en killes kamera som de försökte ta på flygplatsen, försökte komma in i Libyen… ja, fullt upp under gårdagen. Kom hem vid midnatt, skittrötta efter att inte sovit på 40 timmar. Idag har vi varit vid Tunisiens svar på colosseum, i en moské, och ätit. Vi äter hela tiden här. Så blir det nog när den journalisten som är med skriver för mattidningar. Häftiga matupplevelser verkligen. Imorgon är det SPA på hotellet som gäller, därefter en ridtur. Det ska bli otroligt kul. Mun är det dock dags att surfa vidare. Återkommer.IMG_1674IMG_1677IMG_1679IMG_1714IMG_1727IMG_1733IMG_1735IMG_1743IMG_1754

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s