På gång igen då…

Ögonen bränner av trötthet. Och när planet går vid sex på morgonen är det inte det minsta kul att resa, jag längtar hem till min man och barnen. Och vädret? Kan de ens lyfta i den här dimman? Och tänk om jag inte hittar anordnaren till resan? Och Tunisien. Från Paris. Hade känts bättre med vilken jävla flygplats som helst, men inte Paris liksom… Hua. Men. Jag hoppas jag somnar snabbt på planen och sover igenom båda resorna. Ska bli skönt att lägga mig i en säng till kvällen dock. IMG_20170518_044520

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s