Pressresa Tunisien del 1; Alla detaljer klara

Eftersom jag inte vill bryta mot lagar och regler när det kommer till bloggande, man måste märka ut vilka inlägg som är sponsrade, så kommer alla inlägg som relaterar till pressresor att ha ”Pressresa del xx” i rubriken. Just pressresor är ett känsligt ämne bland luttrade journalister, det är en gråzon om det räknas som muta eller inte, samtidigt ser jag mig mer som skribent, jag har fått resan som bloggare och blir det artiklar, vilket det med all säkerhet blir, så blir det utifrån min egen ärliga uppriktighet. Så nu vet ni det. 

Idag har jag pratat med Tunisian Tourist Board som organiserar resan och det känns väldigt kul att komma iväg på det här. Jag och Marie och ett par till sliter ideellt med menatidningen, det vi får erbjudande om kan vara just pressresor, böcker, biobiljetter. Det är inte fy skam med biobiljetter, men nog är en pressresa roligare.

Nåväl. Tunisien bjuder på 30 grader och sol, ska bli skönt att komma från svinkalla maj. Vi kommer, merparten av dagarna, att bo på femstjärniga Mövenpick hotel och Spa, där det kommer att vara all inclusive och fria SPA behandlingar. En eftermiddag har vi för oss själva, troligen blir det en ridtur som jag skrev förut. Vi kommer också att bo på hotell en natt i Tunis, Africa hotel, även det femstjärnigt men inte lika fint som Mövenpick om man ser till bilderna. Men stadshotell är ju ofta inte samma sak som strandhotell.

Under denna vecka kommer jag att instagramma för svenska resebloggar (#svenskaresebloggar) så följ gärna med där, jag kommer som vanligt inte ta med datorn utan kör friskt med Ipad och telefon och bloggar med dessa för att sedan skriva om upplevelsen i fullformat när jag kommer hem…

Om två dagar kör vi. Det ska bli så skoj 🙂

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s