Vikingamuseet i Stockholm…

För någon vecka sedan sände boksajten Bokus ut ett nyhetsbrev med en tävling om biljetter till det nyöppnade museet Vikingaliv i Stockholm. Det var ingen svår tävling så jag bestämde mig för att vara med och tävla. Och det gick ju bra – jag vann. Känns jättekul, barnen älskar historia och mannen kan säkert få ut rätt mycket av ett liknande besök också…

Som sagt, har man inte god ekonomi för att resa och uppleva saker, får man försöka lösa det på annat sätt. Det ska sägas att det inte är ofta jag är med i liknande tävlingar, jag lägger sällan tiden, men det här museet skulle jag själv tycka vara väldigt intressant men kanske inte lägga 500 spänn på för att familjen skulle gå på det, så det här var en bra tävling. Du hittar museets hemsida här. 

DSC_0275

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s