Omstrukturering av bloggen. Igen.

Jag jobbar på någon form av omstrukturering av den här bloggen. Jag skriver ju helst om kultur och resor av olika slag, har liksom inte så mycket annat att dela med mig av just nu. Därför kommer det framöver bli en omstrukturering av bloggen och mer inriktat mot just resor/kultur och sådana saker, det av flera anledningar, dels för att jag skriver mest om det men också för att svenska resebloggar får lite hårdare riktlinjer och det är ett härligt gäng som jag gärna fortsätter tillhöra… Jag vet att en del som läser frågar ganska mycket om livet med A, egentligen är det ju liksom inte något konstigt att leva med någon som har en annan religion om man trivs med varandra i övrigt, men jag ska försöka få in det som jag har lust att dela med mig av i alla fall. Det här innebär förstås att det tar en del tid i anspråk, men hav förtröstan. Så får vi se hur det blir.

DSC_0275

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s