Vad gör man…

När man är här: IMG_20170418_130033

Alltså. Man ser huset man ska till men det är längre än man tror dit, finns ingen väg eller ens en stig, knäet har precis bestämt sig för att strejka och viker sig i vartenda steg man tar, och det inte heller går att vända och försöka hitta till vägen man följde på grund av att man just smugit förbi en älgko obemärkt.

Ja, min testpromenad för att se om knäet håller blev inte riktigt som jag tänkt mig. I början gick det bra. Följde en stig som skulle gå runt området var det sagt. Så var det dock inte riktigt. Jag tappade bort mig. Bara skog, inte en enda stig. Trampade snett på hygget och, det var rent ut sagt döden för mitt knä. 10000 steg och 500 kalorier senare var jag dock hemma. Men dock för tidigt att gå ut med knäet i alla fall. Synd. Jag hade gärna börjat träna igen.

IMG_20170418_181300_149IMG_20170418_181354_637

Ikväll har jag och Amanda dock varit ut på en liten promenad, med mitt skydd denna gång. Det gick ok och kändes hyfsat så promenader som inte är för långa och dessutom efter jämn mark verkar fungera, får bli det nu i början.

IMG_20170418_191537IMG_20170418_191758

Fick förresten Amandas tänkta sommarklänning idag. Innan jag åkte till Palestina handlade jag en hel del från Wish. Det var första gången jag beställde från dem. Carl fick, redan för ett par veckor sedan, en batman suit i mjukiskläder som han var jättenöjd över, även om han växer ur den om någon månad. Idag kom ett par byxor och en finklänning till Amanda och jag är, rent ut sagt, skitnöjd. Klänningen beställde jag storlek 140 till, den kostade 30 spänn. Verkar vara helt ok kvalitet och Amanda är så himla nöjd med den. Egentligen lite stor, men det gör inte så mycket. Den ska egentligen sluta strax ovanför knäna. Byxorna valde jag på dess monster high mönster. De kostade en tia ungefär. De är jag faktiskt RIKTIGT nöjd med. Verkar vara slitstarka och tåliga i ett jättehäftigt material, för en simpel tia plus frakt… Dottern är riktigt riktigt nöjd.

Nu hoppas jag resten av paketen jag beställde slinker in, ett efter ett. Så blir det säkert att beställa mer sedan. Nu ska jag dock försöka få mitt swish att fungera. Howdihey.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s