Film från Palestina Marathon.

Så här kommer då denna filmen.

När jag kom hem från Egypten sa jag att jag skulle filma nästa resa. Det var så otroligt roligt att redigera film och det är något jag vill lära mig mer av. Tyvärr blev inte fallet riktigt så, men det är fortfarande roligt att jobba med rörlig film så det blir definitivt att fortsätta.

Här är förresten min film fråm Egypten.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s