Resan fick ett snöpligt slut…

så idag är jag hemma. Igår besökte vi Abu Diis ungdomscamp som drivs av svenska medel. Jag spelade fotboll. Det var dumt med två ben som inte var så värst pigga sedan maran. Jag halkade, vred knät så illa att jag inte kan gå idag. Plågsamt var ordet. Så idag är jag sängliggande. De andra åkte upp till norra Västbanken. Theresia åker hem idag och jag – jag får hoppas det är mjukdelar som blir bättre av vila. Det känns dock som menisk eller muskelfäste.

IMG_1592IMG_1602IMG_1605IMG_1606IMG_1610IMG_1612IMG_1613IMG_1618IMG_1629IMG_1638

Palestina är för övrigt otroligt vackert… ovan lite bilder från gårdagen. Abu Diis är en stad i närheten av Jerusalem som har ungdomsverksamhet. Staden ligger mellan flera bosättningar och är ett laglöst land. Flera ungdomar, både tjejer och killar hittar dock en fristad i idrotten. Jag återkommer om detta men nu blir det att sova lite.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s