We maid it…

IMG_1578

Uppe tidigt för igår gick palestine marathon av stapeln. Årets folkfest i Palestina kan man lugnt säga. Alla klarade utmaningen och det här var, ärligt talat, det häftigaste jag varit medom. Och det jobbigaste. Och det ondaste. Theresia bör få ett eget omnämnande då hon rattade runt det där loppet på under fyra timmar. Med fel nummerlapp för de var slut när vi skulle hämta våra. Finns mycket att berätta om det här, men jag återkommer när jag kommit hem. We made it i allafall.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s