Gamla bilder

Ok, jag borde egentligen sitta med min slutuppgift inom Mellanösterns politik och religion nu men sedan hittade jag alla kort från de rensade datorerna som Ahmed lagt in i nuvarande dator… Från 2014. Fantastiskt. De har säkert varit med förut… Här är några av de bilder vi tog i Köpenhamn när vi flyttade ner till Malta;

Eller ja, kanske framförallt från Tivoli. En dag med en hel del gnäll från barnen kommer jag ihåg och vi fick dessutom parkeringsböter (som Daniel gömde i hans pappas bil, haha, precis som att det liksom skulle hjälpa). Sedan blev det en lång natt på Köpenhamns flygplats, för att komma fram till Malta. Ni hittar hela deja vu inlägget här om ni är intresserade.

Jag hittade också massor med bilder från Maltaperioden. Kan inte låta bli att sakna det ibland. Nu blir väl det närmast exotiska land vi hamnar i om vi flyttar Norge, om mannen får jobb där.

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s