Stark inledning på sportlovet; Skridskodisco

Carl har vägrat ställt sig på ett par skridskor, men det gjorde han igår. Det gick sådär, men han försökte och istället för att lägga sig platt när han ramlade så kom han till slut in i hur han skulle resa sig och kom upp. Bra kämpat.

Amanda har lärt sig i skolan, och är faktiskt riktigt duktig, betydligt duktigare än jag någonsin varit. Ahmed stod också på ett par skridskor för första gången och han imponerade verkligen. Vi hade skoj, men jisses vad kallt det var. Jag frös ända in i benmärgen.

dsc_0285

Det var Solvarbos bystugeförening som bjöd in till Disco och barnen hade jättekul, förutom att det blev väldigt kallt till slut. En salig blandning mellan hobbyåkare, hockeyungdomar och isprinssesor äntrade isen. Just ishockey och konståkning är stort i Säter med väldigt mycket engagerade ungdomar och föräldrar.

Efter en arbetsdag jag helst vill glömma var det här vad vi behövde. Idag ska båda ungarna ladda för kompishäng och jag ska städa.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s