Senaste veckan…

…vet att det inte blir så mycket uppdateringar här just nu. Ett av mina inofficiella nyårslöften var mindre skärmtid och mer kvalitetstid med barnen, det har jag hållit bra tycker jag men då har det inte heller hänt så mycket som är värt att nämna i bloggen, därmed lägger jag den tiden på familjen istället.

…Klarade sista tentan inom internationella relationer (EU och dess institutioner) och slipper nu dessa. Det firades med ett glas rosé.

…Har börjat träna igen. Bestämde mig för att trots allt åka med mina vänner till Israel/Palestina och springa maraton. Har några artiklar som bekostar resan så det är dumt när det är betalt liksom att missa chansen. Igår blev det sammanlagt rörelse på över en mil, skidåkning, löpning på gymmet och cykling på detsamma. Det kändes BRA faktiskt och frågan är om jag inte är i bättre form nu än innan jag åkte till Egypten trots att jag varit i ständig förkylning sedan dess och därmed inte tränat?

…Pluggar som bara den. Och jobbar.

…Igår var vi återigen och åkte skidor med familjen. Amanda var med i sin första organiserade skidträning. Hon är så duktig. Carl kan om han vill, men vill inte… Men ut kom vi i alla fall. Skönt med frisk luft.

Kommande vecka ska jag göra några intervjuer med ensamkommande som inte får stanna så troligen kommer det att komma några inlägg om denna situation på bloggen.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s