Tur det är födelsedag en gång om året bara…

…för det kräver verkligen sina föräldrar att ha barnkalas i simhallen i tre timmar. Men barnen har haft så otroligt kul och de har fått så mycket fint. Jag försökte vara tydlig att man inte behövde köpa något och definitivt inte till båda men många kom med presenter till båda i alla fall. Vi hade jätteroligt, men nästa år blir det nog att hyra hela simhallen ett par timmar istället för som nu, hela en timme och lilla resterande två. Om vi ska vara i simhallen då.

27 barn kom efter mycket efteranmälningar och barnen fick verkligen en toppendag med alla sina vänner, tror faktiskt de allra flesta var där som räknas. Nu är det ridå för oss, mannen somnade direkt efter maten, jag ska bara plocka ihop alla leksaker så ska jag också sova. Over and out. God natt.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s