Epic är totalt epic…

Födelsepresent jakten har börjat, det blir som vanligt en blandning av nytt och gammalt, den här gången får de saker de verkligen vill ha. Amanda har jag köpt modellhästar till, hon har tagit sitt samlande av My Little Pony till en helt ny nivå – och ett tjugotal Sleisch modeller, några Breyer och en del andra modeller är inköpt.

Mina kollegor tittade klentroget på mig när de kom in på kontoret här om dagen och jag packat upp alla hästar som jag köpt och som just kommit på kontoret, men jag måste säga, de är sååå fiiina. Sleisch är ju ett rent leksaksmärke, men hästarna är dyra, de stora kostar runt en hundring, jag har köpt ett paket med tjugo stycken för 300 med frakt. Det är jag nöjd med. Breyer däremot. Vilka hästar, jag är glad att Amanda är väldigt försiktig med sina leksaker… Annars hade de fått stanna på spiselhällen. Breyer gör riktigt fantastiska modeller av kända hästar och jag har köpt Ravel (känd dressyrhäst) och en annan dressyrhäst, även dessa köpte jag till ett riktigt bra andrahandsvärde och det skulle förvåna mig mycket om Amanda inte får tillbaka de pengarna om hon väljer att sälja i framtiden.

Ovan; De tre översta är breyerhästar. De två vita sleisch, de andra två är prydnadshästar inhandlade för fem kronor styck. Tror Amanda blir nöjd.

Carl får lego, det har han önskat jättelänge, tyvärr är lego väldigt dyrt. Hittade en Ikeapåse på secondhand för 200 kronor, 15 kg lego. Och så får han lite nytt också i form av star wars lego.

Sedan har jag köpt filmer och böcker. Fast vi har redan tittat igenom några av filmerna då jag fick hämta barnen tidigt då Amanda hade ont efter en tandoperation igår. Just nu tittar vi på Epic. Den är – Epic. Och rekommenderas verkligen.

14355174_1782982918657810_3669367292247866805_n

Hittade ett 20-tal pixarfilmer på Ta till vara. Köpte allihop, att köpa filmer där för en tia är bättre än att lägga en hundring och lite mer på till exempel Ginza. Blir mer pengar över till annat då. Ser ut som att det blir en resa till Palestina i mars. Jag hoppas på det, Matka resan blev ju inställd nu på grund av jobb och sjukdom, men i mars ska det väl ha ordnat upp sig hoppas jag.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s