Möten och studier…

Sorry, ingen blogg men egentligen har ingenting hänt heller. Har pluggat så in i helsike i veckan. Får inte ta csn förrän jag är färdig med kurserna för den här terminen (två 15 poängs kurser). Hade tänkt tagit CSN men har tänkt om nu. Dels för att jag faktiskt fick mer jobb än jag trodde, men också för att jag bara vill bli färdig med dessa mellanösternstudier, därför kommer jag skriva min uppsats inom området integration. Riktigt vad vet jag inte, bolla gärna med mig om ni har tankar och idéer.

Så. Torsdag i förra veckan gick åt till tenta inom internationella relationer. Kändes inget vidare, de är fruktansvärt svåra som jag redan skrivit med den läraren (kursen handlade om EUs politik, kan ärligt säga att det inte heller är min coup of thea). I fredags fick jag min bok för att avsluta Mellanöstern ekonomi och politik. Jag har fått fel bok två gånger som jag skickat tillbaka, nu kom den med 3 veckors leveranstid, men det var trots det, och trots att jag får lämna in på sena inlämningen, 1000 sidor ren bibel, så helgen har gått åt till att avsluta den kursen. Nu ska jag skriva min rapport om den praktik jag har haft. Rapporten låter troligen intressantare än praktiken har varit så här långt tror jag, men jag kommer att fortsätta gå på praktiken hela våren när det är viktiga saker som händer.

Så har vi haft konferens i Kids of Uganda också. Jag var inte på plats men har suttit med mellan studietimmarna och lyssnat via messenger. Bra gäng och intressanta samtal har blandats med mycket annat.

Nu är jag i alla fall tillbaka på banan igen.

224383_10150275471414056_3800162_n

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s